Dorine Brandenburg, koper appartement Kalverhof

klanten vertellen 01“Een grote stap voor mij : mijn huurwoning in Amsterdam verlaten, om een woning te kopen in Zaandam. Zaandam, waar ik wel eens kom, maar niet echt heel goed de weg ken, en niet veel mensen ken.

Maar, toen ik het plaatje van de bouw zag (Kalverhof Zaandam), wist ik eigenlijk meteen “dit is het”.
Dus, de stap gewaagd, en zodoende leerde ik bouwbedrijf Van der Gragt kennen, en kreeg een bouwbegeleidster toegewezen. Dit gegeven was helemaal nieuw voor mij, dus ik heb enorm veel vragen gesteld, en ten alle tijden werd er heel beleefd gereageerd, en veel moeite gedaan om een oplossing te vinden (ik vond bijvoorbeeld de plek waar de wasmachine en droger zou komen te staan te klein, en dus zijn er leidingen verlegd naar een andere berging, met iets meer ruimte. Tegen meerprijs, maar hier werd goed over gecommuniceerd,en ik vond het een goede investering,waar ik plezier van ga beleven).

Er zitten twee prachtige goed bemeten dakramen in mijn woning, geweldig blij mee.
Mijn badkamer ziet er super uit , evenals mijn toilet ruimte. Ik had besloten de badkamer en het toilet tijdens de bouw te laten plaatsen, en tegelen. Geen enkel moment spijt gehad van deze beslissing. Communicatie is erg goed, en dat is denk ik dan meteen één van de belangrijkste dingen.

Ook met tussentijdse vragen, altijd snel antwoord, en als dat het antwoord niet meteen gegeven kon werden, werd dat ook keurig gecommuniceerd.En, er wordt ook meegedacht over oplossingen.
Op 4 juli jl de sleuteloverdracht gehad, ik had er iemand van VEH bij, en er werden nul opleverpunten geconstateerd. Volgens de medewerker van VEH komt dit maximaal één of twee keer per jaar voor : ik als koper erg blij.
En, nu ook, na oplevering, kan ik nog steeds met Van der Gragt (of mijn bouwbegeleidster) bellen, of mailen, en dat is ook een heel goed gevoel. Ik hoop dat mijn ervaring met Van der Gragt tekenend gaat zijn voor hoe mijn toekomst in de Zaanstreek eruit gaat zien.

Voor degene die twijfelt : geen twijfel nodig, Van der Gragt gaat goed voor u, en uw toekomstige toekomen zorgen!”
 
Dorine Brandenburg

 

Share Button