Rob Idema, koper Meesterlijk Wonen Zaandam

klanten vertellen 02Wij zochten een woning rond het centrum van Zaandam. Er waren een aantal projecten waar wij belangstelling voor hadden. Éen van deze projecten was plan Meesterlijk wonen, waar wij uiteindelijk voor hebben gekozen.

Niet alleen omdat het plan en de woningen ons erg aanstonden maar ook, wat zeker ook een rol heeft gespeeld, de aannemer die het plan bouwde. In dit geval Van der Gragt.

Wij wilden graag een aannemer die goed bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat laatste is zeker in de huidige economische situatie niet onbelangrijk.

Dat onze keuze voor een woning gebouwd door Van der Gragt de juiste was is gebleken.

Het gehele traject vanaf het eerste contact met de kopersbegeleiding van Van der Gragt tot na de oplevering hebben wij als prettig ervaren. De communicatie verliep langs korte lijnen en er was in overleg veel mogelijk. De gemaakte afspraken werden vlot bevestigd en ook zo uitgevoerd.

Bij de oplevering kregen wij een woning van een hoog afwerking niveau en de paar punten die tijdens de oplevering werden opgemerkt werden vlot en netjes opgelost.

De flexibiliteit van de aannemer ging zelfs zover dat ik de mogelijkheid kreeg om mijn vrouw in een weekend in onze nieuwe woning ten huwelijk kon vragen. Toen bleek ook dat de sociale controle in buurt goed werkt want de buren aan de overkant van het water belden 112 toen ze in onze woning de door onze dochter aangestoken fakkels zagen branden. Met als gevolg dat al snel de politie voor de deur stond. Na onze uitleg was alles gelukkig snel weer opgelost.

Al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe woning.

Share Button