Josine Kuiper, koper Waterschouw Assendelft

Eindelijk is het dan zo ver: de sleutel van mijn eigen huis! Een mooie hoekwoning aan het water in het vertrouwelijke Assendelft, een fantastisch nieuwbouwplan.

Na faillissement van de vorige aannemer was ik blij te horen dat Van Der Gragt het nieuwbouwplan zou afmaken. De naam Van Der Gragt was mij niet onbekend, een bedrijf dat bekend staat als een betrouwbare organisatie.  De vele vragen die komen kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning konden ten alle tijden aan de koperbegeleidster Cora Bakker worden gesteld.  De klantvriendelijke en meedenkende benadering heb ik als zeer prettig ervaren voor iemand die (zoals ik) niet dagelijks hiermee te maken heeft. Wegens het faillissement van de vorige aannemer heeft het bouwplan een tijd stil gelegen. Van Der Gragt heeft ontzettend zijn best gedaan om de afgegeven tijdslijnen te halen en voor ik het wist had ik de sleutel!

Bij de vooroplevering had ik een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis ingeschakeld om het huis op een aantal punten te checken. De bouwkundige stelde mij gerust dat de enkele (niet ernstige) punten die geconstateerd waren in goede orde door Van Der Gragt zouden worden opgelost. Zijn ervaring met Van Der Gragt was zeer positief. Bij de overdracht van de sleutel bleek dit ook het geval te zijn, vrijwel alle punten waren opgelost!

Ik heb de samenwerking met Van Der Gragt als zeer positief ervaren! 

Josine Kuiper

Share Button