Fam. Floris, Opdrachtgever Bouwcenter Floris

klanten vertellen 03 “Een man een man een woord een woord”

In 2006 werd het nieuwe Bouwcenter van Floris door Van der Gragt opgeleverd.

Terug kijkend op dit project vertellen Gerben en Bob Floris,

De keuze voor Van der Gragt werd gemaakt, niet alleen op basis van de jarenlange goede relatie tussen Floris en Van der Gragt, maar ook met het oog op de “no nonsense” aanpak van zaken zoals Floris dat gewend is van Van der Gragt.  Door Gerben  samen gevat in de woorden: “een man een man, een woord een woord”.

Bob Floris voegt toe dat men bij Van der Gragt vaak aan een half woord genoeg heeft.  “je kunt vd Gragt gerust het vertrouwen geven wanneer je jezelf niet helemaal een goed beeld kunt vormen van hoe iets er in de praktijk uit komt te zien. Met de ervaring die Van der Gragt in huis heeft kun je er vanuit gaan dat het goed komt”.

Het zeer goede persoonlijke contact tussen de twee bedrijven met de bijbehorende korte lijnen en het nakomen van gemaakte afspraken maakt dat het vertrouwen in Van der Gragt erg groot was en is aldus Gerben Floris.

De bouw is dan ook zeer soepel verlopen. Er was veel contact met de werkvoorbereiding door wie echt met ons werd mee gedacht. dit is uiteraard precies wat je als klant wil want je ziet met een project van deze omvang wel eens iets over het hoofd

Al met al zijn we nog steeds zeer tevreden over het gebouw en het proces waarmee dit tot stand is gekomen

Share Button