Certificeringen

Om kopers van woningen extra zekerheid te bieden, is Van der Gragt ingeschreven bij Woningborg die (afbouw)certificaten aan onze kopers verstrekt. Dit certificaat garandeert niet alleen de technische kwaliteit van de woning, maar ook dat de bouwer/ontwikkelaar voldoende financiële garanties kan bieden. Niet elke willekeurige ondernemer kan zich bij Woningborg aansluiten en niet op elke woning wordt automatisch een certificaat afgegeven. Ondernemer en bouwplan worden vooraf grondig op financieel, technisch en juridisch gebied gescreend door deskundig personeel van Woningborg.

Een veilige en gezonde werkomgeving heeft bij Van der Gragt altijd onze bijzondere aandacht gehad. Dit wordt ook officieel erkend door ons VCA**-certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers). Periodiek controleert Aboma of ons veiligheidssysteem conform de VCA**-normen functioneert.

Met ons FSC® certificaat maken we deel uit van de Chain of Custody (COC) dat het gebruik van hout- en houtproducten uit verantwoord beheerde bossen garandeert. Door te kiezen voor duurzaam bosbeheer, wordt grootschalige vernietiging van bossen een halt toegeroepen. Steeds meer opdrachtgevers maken deze keuze en willen uitsluitend hout en houtproducten uit duurzaam beheerde bossen toepassen. Door onze FSC- certificering kunnen wij opdrachtgevers deze garantie bieden. Niet voor niets accepteert zowel de Europese Unie als de Nederlandse overheid het keurmerk FSC als bewijs voor duurzaam bosbeheer.

Van der Gragt is aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze branchevereniging heeft als doel het verenigen, verbinden en ondersteunen van bouwbedrijven en infrabedrijven. Zij werken o.a. aan een vitale bouwsector die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen ze met behulp van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

Van der Gragt heeft het opleiden van leerlingen hoog in het vaandel staan en is door SBB als leerbedrijf erkend. Wij leiden leerlingen op door inzet van eigen leermeesters en praktijkbegeleiders. Voor deze erkenning als leerbedrijf moet aan een aantal eisen worden voldaan. SBB beoordeelt elk jaar of wij nog aan de kwaliteitseisen van het opleiden voldoen.

© Copyright 2024 van der Gragt | Alle rechten voorbehouden.