Woningborg

Om kopers van woningen extra zekerheid te bieden, is Van der Gragt ingeschreven bij Woningborg die (afbouw)certificaten aan onze kopers verstrekt. Dit certificaat garandeert niet alleen de technische kwaliteit van de woning, maar ook dat de bouwer/ontwikkelaar voldoende financiële garanties kan bieden. Niet elke willekeurige ondernemer kan zich bij Woningborg aansluiten en niet op elke woning wordt automatisch een certificaat afgegeven. Ondernemer en bouwplan worden vooraf grondig op financieel, technisch en juridisch gebied gescreend door deskundig personeel van Woningborg.

website woningborg

NVB

Van der Gragt is aangesloten bij de NVB, dit is een brancheorganisatie voor professionele projectontwikkelaars en (ontwikkelende) bouwondernemingen. Bij NVB staat het belang van de leden centraal.  Om deze belangen zo goed mogelijk te behartigen, is NVB een informele, zeer slagvaardige organisatie. Een organisatie met korte lijnen waardoor er snel op wensen van de leden, maar ook op ontwikkelingen in de markt kan worden gereageerd.

website NVB

VCA**

Een veilige en gezonde werkomgeving heeft bij Van der Gragt altijd onze bijzondere aandacht gehad. Dit wordt ook officieel erkend door ons VCA**-certificaat (Veiligheids Checklist Aannemers). Periodiek controleert Aboma of ons veiligheidssysteem conform de VCA**-normen functioneert.

website VCA

FSC

Met ons FSC® certificaat maken we deel uit van de Chain of Custody (COC) dat het gebruik van hout- en houtproducten uit verantwoord beheerde bossen garandeert. Door te kiezen voor duurzaam bosbeheer, wordt grootschalige vernietiging van bossen een halt toegeroepen. Steeds meer opdrachtgevers maken deze keuze en willen uitsluitend hout en houtproducten uit duurzaam beheerde bossen toepassen. Door onze FSC- certificering kunnen wij opdrachtgevers deze garantie bieden. Niet voor niets accepteert zowel de Europese Unie als de Nederlandse overheid het keurmerk FSC als bewijs voor duurzaam bosbeheer.

website FSC

 

Fundeon

Van der Gragt heeft het opleiden van leerlingen hoog in het vaandel staan en is door Fundeon als leerbedrijf erkend. Wij leiden leerlingen op door inzet van eigen leermeesters en praktijkbegeleiders. Voor deze erkenning als leerbedrijf moet aan een aantal eisen worden voldaan. Fundeon beoordeelt elk jaar of wij nog aan de kwaliteitseisen van het opleiden voldoen.

website Fundeon

Bouwgarant

De zekerheden die u krijgt van uw Bouwgarantaannemer:

  1. Beschikking over de juiste kennis en de juiste diploma’s
  2. Een goede CAR verzekering gedurende de bouw.
  3. Aantoonbare deskundigheid en ervaring
  4. Goede schriftelijke afspraken en geen verrassingen achteraf.
  5. Voortdurende onafhankelijke controle van uw aannemer op kwaliteit
  6. Extra zekerheid door de VerBOUWgarantie.
  7. Een onafhankelijke geschillencommissie, in overleg met Eigen Huis en de Consumentenbond opgericht.

website Bouwgarant

Bouwend Nederland

Van der Gragt is aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze branchevereniging heeft als doel het verenigen, verbinden en ondersteunen van bouwbedrijven en infrabedrijven. Zij werken o.a. aan een vitale bouwsector die bouwt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen ze met behulp van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

website Bouwend Nederland